top of page

ons. 23. mars

|

Webinar

Vibrasjonsanalyse og lagermontasje

I del 1 får vi innblikk i hvordan vibrasjonsanalyse på roterende utstyr kan si mye om tilstanden og gi et godt beslutningsgrunnlag for vedlikehold. I del 2 ser vi på lagermontasje og de vanligste feilene vi gjør når vi jobber med lager og hvordan kan vi enkelt unngå disse.

Påmeldingen er stengt
Se andre arrangementer
Vibrasjonsanalyse og lagermontasje
Vibrasjonsanalyse og lagermontasje

Tid og sted

23. mars 2022, 09:00 – 11:00

Webinar

Om arrangementet

Vibrasjonsanalyse

Tradisjonelt kalenderbasert vedlikehold fører ofte med seg kostbart og unødvendig vedlikehold, og dette gjør at vedlikehold sees på som en tung men nødvendig utgift. Ved å bruke vibrasjonsanalyse på roterende utstyr kan vi si mye om hvordan tilstanden  på utstyret vårt er og vi kan få et godt beslutningsgrunnlag for å gjøre vedlikeholdet når utstyret trenger det. I løpet av denne bolken vil du få vite mer om hvorfor og hvordan vi skal kunne komme oss i gang med vibrasjonsanalyser av roterende maskineri.

Lager og lagermontasje

Så mye som 2/3 av alle lagerhavarier skyldes feil behandling av lager under montasje eller drift. Ved å ha god kunnskap om lager, montasje av lager og smøring av lager så kan vi sikre oss at lagret vil fungere optimalt hele dens levetid. Hva er de vanligste feilene vi gjør når vi jobber med lager og hvordan kan vi enkelt unngå disse? Dette og mer til får du høre om under temaet – Lagermontering.

Pris

Medlemmer kr 500,- eks mva

Ikke-medlemmer kr 750,- eks mva

Merk at påmeldingen er bindende.

Del dette arrangementet

bottom of page