top of page

ons. 30. mars

|

Nettkurs

Lagermontasje og vibrasjonsanalyse

Del 1: God kunnskap om lager, montasje og smøring av lager kan sikre at lagret fungerer optimalt hele dens levetid. Del 2: Bruk av vibrasjonsanalyse på roterende utstyr kan si mye om hvordan tilstanden på utstyret

Påmeldingen er stengt
Se andre arrangementer
Lagermontasje og vibrasjonsanalyse
Lagermontasje og vibrasjonsanalyse

Tid og sted

30. mars 2022, 09:00 – 11:00 CEST

Nettkurs

Om arrangementet

Lager og lagermontasje

Så mye som 2/3 av alle lagerhavarier skyldes feil behandling av lager under montasje eller drift. Ved å ha god kunnskap om lager, montasje av lager og smøring av lager så kan vi sikre oss at lagret vil fungere optimalt hele dens levetid. Hva er de vanligste feilene vi gjør når vi jobber med lager og hvordan kan vi enkelt unngå disse? Dette og mer til får du høre om under temaet – Lagermontering.

Vibrasjonsanalyse

Tradisjonelt kalenderbasert vedlikehold fører ofte med seg kostbart og unødvendig vedlikehold, og dette gjør at vedlikehold sees på som en tung men nødvendig utgift. Ved å bruke vibrasjonsanalyse på roterende utstyr kan vi si mye om hvordan tilstanden  på utstyret vårt er og vi kan få et godt beslutningsgrunnlag for å gjøre vedlikeholdet når utstyret trenger det. I løpet av denne bolken vil du få vite mer om hvorfor og hvordan vi skal kunne komme oss i gang med vibrasjonsanalyser av roterende maskineri.

Pris

Medlemmer kr 500,- eks mva

Ikke-medlemmer kr 750,- eks mva

Merk at påmeldingen er bindende.

Del dette arrangementet

bottom of page