top of page

tor. 31. des.

|

Online

Digitalt kurs i trykkluft

Trykkluft er vanligvis den mest forsømte energiformen i industrien, men det er mye penger å spare ved å optimalisere trykkluftsystemer. Vi gir nå våre medlemmer muligheten til å gjennomføre digitalt kurs i trykkluft til sterkt rabattert pris.

Registreringen er lukket
Se andre arrangementer
Digitalt kurs i trykkluft
Digitalt kurs i trykkluft

Tid og sted

31. des. 2020, 19:00

Online

Om arrangementet

Dette er et kurs for operatører, teknikere, vedlikeholdspersonell, miljø- og energiledere, studenter eller annet personell som kommer i kontakt med - eller trenger å vite mer om trykkluft. Å gjennomføre opplæringen på nettet er den klart mest kostnadseffektive måten å oppnå resultater på. Ditt personell er din største kilde til besparelsespotensial. Studier viser at utdanning er det første trinnet du bør ta hvis du vil redusere trykkluftforbruket og spare energi.

Trykkluft er vanligvis den mest forsømte energiformen i industrien. Det er også et av de dyreste mediene å bruke, noe som betyr at redusert forbruk skaper spesielt gode resultater for økonomien og i form av mindre CO2-utslipp. Sikkerhetsaspektene ved trykkluft blir ofte oversett, men er en del av opplæringen der den adresserer risikoen forbundet med bruk av trykkluft.

Gjennomføring: Kurset tar 30-40 minutter å gjennomføre. Du fullfører opplæringen til tider som passer deg uten å ta unødvendig tid fra produksjon eller annet arbeid. Det er talestyrt orientering under kurset der deltakeren må svare på spørsmål tilhørende hvert emne. Kravet for å bestå kurset er minimum 70 % korrekt besvarte spørsmål. Det utstedes printbart bevis / diplom for bestått kurs. Kurset må gjennomføres ila 3 måneder etter påmelding.

Pris: Kr 695,- eks mva pr deltaker. Ved flere deltakere fra samme bedrift, faktureres avgiften samlet.

Frist: Frist for påmelding er 30. oktober 2020.

Da vi sender samlet påmelding for nettverket, får du tilsendt påloggingsinformasjon når fristen for påmelding er utløpt.  

Har du spørsmål om kurset, ta kontak med:

Tyge Filseth

459 11 945 tyge.filseth@tylekk.no

Del dette arrangementet

bottom of page